© Instagram Steven Defour

Honderdtal kaarsen en prachtige setting: Steven Defour vraagt vriendin ten huwelijk in KMSKA

Steven Defour heeft zijn partner Isabel Stams ten huwelijk gevraagd. De coach van KV Mechelen ging bij kaarslicht op de knie in de romantische setting van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) en sindsdien is het koppel verloofd.

havg

“Als je weet dat je de rest van je leven met iemand wil doorbrengen, wil je dat de rest van je leven zo snel mogelijk start. She said YES”, deelden Defour en zijn kersverse verloofde het nieuws via Instagram.

In januari, op de rode loper van het Gala van de Gouden Schoen, maakte het koppel haar eerste publieke verschijning. “We steken het ook niet weg. Maar dit is wel de eerste keer dat we ons op zo’n openbaar evenement samen laten zien”, klonk het toen.

De felicitaties kwamen al snel en uit alle hoeken. Onder meer Kevin De Bruyne en vrouw Michèle maakten hun gelukswensen over. “Besef je wel hoe hoog je de lat hebt gelegd voor andere mannen”, reageerde Sam Kerkhofs van MidMid-podcast met een kwinkslag. “Welkom in de familie”, is Jessie Defour verheugd met de verloving van haar broer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL