De Lijnwinkel in premetrostation Groenplaats sluit vanaf maandag 31 juli definitief de deuren.© jas

De Lijn opent nieuwe winkel in Centraal Station, oude locatie onder Groenplaats sluit definitief

Antwerpen -

De Lijn opent op donderdag 10 augustus zijn nieuwe Lijnwinkel in het Antwerpse Centraal Station. Tot dan kan je nog altijd terecht in de bestaande winkel in het station. Het ‘glazen kot’ in premetrostation Groenplaats gaat vanaf maandag 31 juli definitief dicht.

De Lijnwinkels op de Groenplaats en op de huidige locatie in het Centraal Station sluiten binnenkort definitief de deuren. In de plaats komt er een splinternieuwe winkel in het station, naast de bloemenwinkel.

Op de Groenplaats sluit de winkel maandag al, definitief. Tot de opening van de nieuwe locatie kan je nog terecht in de huidige winkel van het Centraal Station.

Defecte roltrappen

Intussen zijn de helft van de roltrappen in premetrostation Groenplaats, alweer, buiten gebruik. Hoelang dat ongemak dit keer zal aanslepen is niet duidelijk. De Lijn kampt al heel de week met problemen aan de roltrappen.

Onderaan in het geel: de huidige Lijnwinkel in het Centraal Station. Bovenaan in het geel; de nieuwe locatie die op donderdag 10 augustus opent.© De Lijn

 jas

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER De Lijn