Camille rekent af met vroegere pesters in haar eerste stripboek

Fans van Camille Dhont (22) hadden het al aangeduid in hun agenda: sinds vandaag ligt het allereerste stripboek rond de zangeres in de winkelrekken. In ‘Niet te stoppen’ keert ze terug naar haar oude school en loopt ze haar vroegere pesters tegen het lijf.

Wout Desmytere

“Toen ik Moustache en mezelf voor de eerste keer getekend zag, heb ik de hele dag lopen glimlachen”, aldus Camille zelf. Een uitspraak die ook voor al haar fans zal opgaan. Mocht je het je afvragen: Moustache, dat is de kat van de zangeres. Haar trouwe sidekick op Instagram en nu dus ook in haar stripavonturen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bedenkers Renée Rienties en Danny De Vos lieten zich voor de stijl van de albums inspireren door het populaire genre manga. Niet te stoppen moet het startschot worden van een langlopende reeks. Camille is lang niet de eerste BV die haar eigen stripverhaal krijgt. De Pfaffs, De Planckaerts, Spring, K3 en zelfs Jacques Vermeire gingen haar al voor.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER