Wouter Vrancken.
Volledig scherm
Wouter Vrancken. © Photo News
Olympiakos Piraeus OLY
1
EINDE
0
KRC Genk GNK
  • 1' Goal Kostas Fortounis

“Geloof is er dat we dit nog kunnen omkeren”: Vrancken blijft positief na dramatische start en nederlaag bij Olympiakos

Racing Genk moet volgende week donderdag - in de eigen Cegeka Arena - vol aan de bak om de laatste voorronde van de Europa League te bereiken. Na een matige pot voetbal gingen de Limburgers met 1-0 onderuit op het veld van Olympiakos.

7 reacties

  • linda van landeghem

    9 maanden geleden
    Goe bezig, de zogenaamde beste ploeg van het land. Laat de spelers die willen vertrekken, best vertrekken. Zij zijn helemaal niet klaar om wedstrijden met inzet te spelen. Op die manier komt Vrancken er slecht uit terwijl het een goede trainer is. Met deze kern hadden ze zich moeiteloos moeten kwalificeren tegen Servette.
  • Danny Mertens

    9 maanden geleden
    Vrancken houdt het maximaal nog 1 week uit.
  • Thierry Lints

    9 maanden geleden
    Het wordt tijd dat u uw spelers confronteerd met de realiteit en hen een trap onder de kont geeft.
  • Hervé Vanbilsen

    9 maanden geleden
    Genk verdiende de gelijkmaker ondanks de tegen goal bij de start van de wedstrijd. 1-0 is zeker nog op te halen in de Cegeka Arena. Met hopelijk een goed gevuld stadion op donderdagavond. Het geloof moet erin blijven. Een Tip voor Vranken: zet Bonsu Baah sneller op het veld. Technisch sterk, snel, dribbelen en overzicht in het spel ondanks zijn jonge leeftijd! Alles kan nog. 💙🤍⚽️💪
  • Polutnik Ronald

    9 maanden geleden
    Zolang Vrancken trainer is bij Racing Genk , zullen er nooit prijzen behaald worden . Dat is of was hetzelfde met Martinez bij de nationale Belgische voetbalploeg . De Conde is dezelfde als het bestuur van de Belgische voetbalbond .