Links: een aantal van de vroegere klasgenootjes van Hannelore en Sebastiaan die vrijdagavond begonnen zijn aan de Dodentocht met Sylvia in het midden. Rechts Sylvia met haar twee kinderen op archiefbeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: een aantal van de vroegere klasgenootjes van Hannelore en Sebastiaan die vrijdagavond begonnen zijn aan de Dodentocht met Sylvia in het midden. Rechts Sylvia met haar twee kinderen op archiefbeeld. © rv / Photo News

15 jaar geleden vermoordde ex haar twee kinderen, nu stapt Sylvia met Jolien en andere toenmalige klasgenootjes Dodentocht: “Het drama heeft ons nooit losgelaten”

Het is deze zomer exact vijftien jaar geleden dat Bruno Noens (36) uit Temse zijn kinderen Sebastiaan (3) en Hannelore (6) in hun slaapkamer om het leven bracht. Daarna pleegde de man zelfmoord. Moeder Sylvia Voorspools (43) pakte met veel vallen en opstaan de draad van haar leven op, maar wil tegelijk de nagedachtenis van haar kinderen warm houden. Met een groep klasgenootjes van destijds stapt ze nu de Dodentocht om hen te gedenken.