Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Union USG
5
EINDE
1
OH Leuven OHL
  • 21' Goal Casper Terho
  • 34' Goal Cameron Puertas
  • 65' 74' Goal Dennis Eckert Ayensa
  • 90'+8' Goal Gustaf Nilsson
  • Jón Dagur Thorsteinsson Goal 38'

Union maakt brandhout van OHL: hemelsbreed verschil tussen de leider en de degradatiekandidaat

Union heeft op een mooie zomeravond OH Leuven met 5-1 onder de grond gestopt. De Leuvenaars kregen even hoop dankzij een prachtgoal van Thorsteinsson, maar schoten vooral zichzelf in de voet.

6 reacties

  • Freddie HEREMANS

    8 maanden geleden
    Union St. Gillis is buitengewoon...een zeldzaamheid in ons voetbal. Zoveel topspelers weg, en nog steeds sterk en vlot scorend.
  • leen hanssens

    8 maanden geleden
    Proficiat Union.
  • Karel Van Beeck

    8 maanden geleden
    Juist bezig mannekes die competie en straks mogen ze weeral bijvullen met buitenlanders!
  • Roger Verbeeck

    8 maanden geleden
    Het zal wel weer de schuld van de trainer zijn zeker…
  • James Williams

    8 maanden geleden
    OHL, Kortrijk en Kv Mechelen mogen hun ticket voor 1B al verwachten.
  1. Wéérgaloze traptechniek van Puertas of foutje van Lammens? En maakte Warleson de blunder van het jaar? Alle JPL-hoogtepunten op een rij
    9

    Wéérgaloze traptech­niek van Puertas of foutje van Lammens? En maakte Warleson de blunder van het jaar? Alle JPL-hoogtepun­ten op een rij

    Union doet weer helemaal mee voor de titel na de overtuigende 0-3 overwinning op de Bosuil. Puertas opende de score met een héérlijke vrije trap. Ook Club Brugge en Anderlecht wonnen met ruime cijfers. Bij Club maakte Igor Thiago na elf wedstrijden droogte nog eens een goal, de zege van Anderlecht - na onder andere een blunder van Cercle-doelman Warleson -, kreeg nog een zure nasmaak toen Anders Dreyer geblesseerd naar de kant moest. Bekijk hieronder de opvallendste fases en de highlights van elke match in de play-offs van het voorbije weekend.
  2. “Coucke is bedrogen”: Van Holsbeeck en Henrotay naar correctionele rechtbank voor gesjoemel bij verkoop Anderlecht
    15

    “Coucke is bedrogen”: Van Holsbeeck en Henrotay naar correctio­ne­le rechtbank voor gesjoemel bij verkoop Anderlecht

    De Brusselse raadkamer heeft beslist dat voormalig Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck, ex-CEO Jo Van Biesbroeck en makelaar Christophe Henrotay zich voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor gesjoemel bij de verkoop van RSC Anderlecht aan Marc Coucke in 2017. Ex-voorzitter Roger Vanden Stock, ex-clubadvocaat Luc Deleu en de advocatenkantoren Clifford Chance en Van Landuyt en Vennoten zijn vrijgesproken. “Een grote opluchting”, reageert Deleu: “Ik geloof ook in de goede trouw van Roger Vanden Stock.”