Jani Kazaltzis presenteert 'Tussen 4 Buren'.
Volledig scherm
PREMIUM
Jani Kazaltzis presenteert 'Tussen 4 Buren'. © SBS

Jani laat buren elkaars interieur onder handen nemen: “Eén keer dacht ik: ‘Oei, het klopt niet meer in huis’”

TVEen verbouwgoeroe vindt hij zichzelf allerminst, en toch. Na ‘Blind gekocht’ waagt Jani Kazaltzis (44) zich met ‘Tussen 4 Buren’ aan een gloednieuw huizenprogramma. Een zomers tussendoortje op Play4, waarbij buren elkaars interieur onder handen nemen - en telkens één kamer in een nieuw jasje steken. “Ik zou dat aandurven”, aldus Jani. “Maar mijn vriend Jens zou het daar véél moeilijker mee hebben. (lacht)”

  1. Niels Destadsbader praat voor het eerst over liefdesbreuk: “Mijn pluszoon zie ik niet meer... Da’s zo moeilijk”
    PREMIUM
    BV

    Niels Destadsba­der praat voor het eerst over liefdes­breuk: “Mijn pluszoon zie ik niet meer... Da’s zo moeilijk”

    Hij is altijd erg discreet over z'n liefdesleven, maar in de allerlaatste aflevering van ‘Viva La Feta’ sprak Niels Destadsbader (34) voor het eerst over het liefdesverdriet dat hij heeft moeten doorstaan. “Liefde is het schoonste wat er is, maar soms is het ook kak”, klonk het. De presentator en zanger vertelde openlijk over de breuk met Julie - met wie hij zeven jaar samen was - en het afscheid van z'n pluszoontje. “Ik heb hem naar school gebracht, zijn boterhammen gemaakt, ik heb hem gewassen... Er echt zorg voor gedragen.”
  2. Sabrina uit 'Don't Worry Be Happy' kroop uit diep dal: “Ik vond zelfmoord altijd egoïstisch. Maar plots dacht ik er ook over na”
    PREMIUM
    TV

    Sabrina uit 'Don't Worry Be Happy' kroop uit diep dal: “Ik vond zelfmoord altijd egoïstisch. Maar plots dacht ik er ook over na”

    “Vroeger kocht ik in de supermarkt wat ik wilde, nu klop ik aan bij de sociale kruidenier. Daar word je nederig van.” Als alleenstaande mama kent Sabrina Van Steenbergen de schaduwkant van het leven. Ooit baatte ze een succesvolle crèche uit, maar een zware burn-out zoog haar mentaal - én financieel - helemaal leeg. Hoe Sabrina haar leven nu op de rails houdt, toont ze in ‘Don’t Worry Be Happy’. “Toen ik invalide werd verklaard, voelde het alsof mijn leven voorbij was.”