REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

“Je zal nooit meer spelen”: Mbappé, die niet uitgenodigd werd op afscheid Neymar, clashte voor terugkeer bij PSG met voorzitter

De kans is groot dat Kylian Mbappé (24) vanavond aan de aftrap verschijnt tegen Toulouse. Vorige zondag meldde hij zich opnieuw op het trainingsveld, en dat daags nadat hij ruzie maakte met voorzitter Nasser Al-Khelaïfi. “Je zal de enige voorzitter zijn die me niet laat spelen”, zei Mbappé toen tegen Al-Khelaïfi, volgens L’Equipe.

16 reacties

  • Chi Fung Liu

    8 maanden geleden
    je gaat zien dat hij dit jaar veel meer gaat schitteren. hij was vorig jaar misschien al de beste, maar er waren gewoon TE VEEL sterren. zie naar Franse ploeg, waar hij onbetwist is, daar speelt ie tijdens WK geweldig. nu iedereen weg is, kan eindelijk ploeg rond hem gebouwd worden.
  • Bert Van Den Bossche

    8 maanden geleden
    Mbappe mijn held! Haar op de tanden, correct en no bullshit!
  • Dirk Sabbe

    8 maanden geleden
    Dit getuigt van karakter, die rijke voorzitters denken dat met geld alles mag pfff
  • Acey Chey

    8 maanden geleden
    Veel mensen begrijpen het niet. Het is de actie van PSG dat ongehoord is. Mbappe tekende een contract tot 2024, dat hij niet bij wilt tekenen, dat is zijn keus. Maar als voorzetter gaat je niet iemand bannen van de A ploeg, en zeggen dat hij dit seizoen niet mag spelen omdat hij niet wilt bijtekenen?! Hij mag blij zijn dat Mbappe zijn woord houdt en tot 2024 zal spelen voor PSG.
  • Paul van de velde

    8 maanden geleden
    Begrijp niet dat er nog supporters zijn van eender welk elftal. Het gaat alleen om geld en niet om de sport.