Google Streetview

Zeventiger die levenloos werd aangetroffen in Brustem (Sint-Truiden), blijkt natuurlijk overleden

De man die afgelopen nacht overleden is op de Luikersteenweg in Brustem (Sint-Truiden) is gestorven aan een natuurlijke dood. De zeventiger werd gevonden door voorbijgangers die hem tevergeefs probeerden te helpen. 

Afgelopen nacht rond 1.20 uur kreeg de politie een oproep van voorbijgangers, die op de Luikersteenweg in Brustem een man zagen liggen. Ze probeerden hem nog te reanimeren tot de hulpdiensten aankwamen, maar alle hulp kwam te laat.

De identiteit van de man was lange tijd onduidelijk, want hij had geen documenten op zak. Ondertussen blijkt uit onderzoek van het parket Limburg dat het gaat om een 70-jarige man uit Sint-Truiden. 

Natuurlijk overlijden

Ook over de omstandigheden van het sterfgeval was lang onduidelijkheid. Er werd eerst gedacht dat het ging om een ongewoon sterfgeval, maar nu blijkt dat er geen kwaad opzet in het spel was. "De autopsie bevestigde de eerdere vaststellingen van het labo, namelijk dat het gaat om een natuurlijk overlijden," aldus Marijke Teunis, woordvoerster van het parket van Limburg.

Meest gelezen