Jean Kindermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Jean Kindermans. © Photo News

Op zoek naar meer Vermeerens of waarom Antwerp de toekomst van zijn jeugd in handen van Jean Kindermans legt

Royal Antwerp Football Club is bezig aan de volgende stap. Het wil op élk niveau een topclub worden én alsmaar minder afhankelijk zijn van de miljoenen van Paul Gheysens. Ziedaar waarom Jean Kindermans (59) CEO Jeugd wordt. Om Ajax, Barcelona (en Anderlecht) achterna te gaan.

8 reacties

  • Michel Beys

    9 maanden geleden
    Of Antwerp hier beter gaat van worden is maar de vraag, Kindermans zelf wellicht wel. Maar daar zal hij toch water bij zijn wijn moeten doen.
  • Rene De Combes

    9 maanden geleden
    Dank zij Jean Kindermans heeft RSCA zijn jeugdspelers nationaal en internationaal op de kaart gezet . Hoe kan je dan zeggen dat zijn aanpak verouderd was en hij een koppig karakter heeft . Proficiat aan RAFC voor het binnenhalen van een klasbak . Het ga je goed Jean
  • Philippe De Naeyer

    9 maanden geleden
    Ondanks de ongelofelijke verdienste van Kindermans bij Anderlecht ben ik als fan toch niet helemaal misnoegd. Zijn aanpak was verouderd en hij heeft het koppige karakter om niet te willen vernieuwen. Mede daardoor hebben al enkele Belgische ploegen Anderlecht praktisch ingehaald quasi jeugdwerking. Veel succes en bedankt voor alles.
  • PHILIPPUS DE GEEST

    9 maanden geleden
    Hij is niet weggeplukt , Anderlecht gaf zijn C4 dus is hij vrij
  • Frank Bolle

    9 maanden geleden
    Het is maar logisch dat wanneer iemand buitengewoon knap werk levert hij weggeplukt wordt door een grotere ploeg. Anderlecht deed dit vroeger ook, toen zij nog een grote ploeg waren... Welkom bij stamnummer 1 , Jean, let's move forward...