BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KRC Genk GNK
1
EINDE
1
Olympiakos Piraeus OLY
  • 30' Goal Joseph Paintsil
  • Sotiris Alexandropoulos Goal 90'+6'

Nieuwe Europese kater: Genk uitgeschakeld in Europa League na domme rode kaart en gelijkmaker in slotminuten

Racing Genk heeft zich niet kunnen kwalificeren voor de laatste kwalificatieronde van de Europa League. In een zinderende slotfase ging het na dom rood voor Joseph Paintsil met tien onderuit door een doelpunt van Alexandropoulos. Genk moet zo nog knokken om in de groepsfase van de Conference League te geraken.

16 reacties

  • Floris Roberto

    8 maanden geleden
    Zonder spits zal Genk dit seizoen geen potten breken. Ze wachten al veel te lang
  • Marc Verbrugghe

    8 maanden geleden
    Wat en klucht blijft het voetbal. De rode kaart van Paintsil ok, want natrappen doet men niet. Maar wanneer gaan de slimme mensen van Uefa, Fifa, en nationale competities de slapers uit hun ogen halen. Truitje trek, altijd minimum geel. Slidings waar een speler wordt geraakt of uit evenwicht wordt gekatapulteerd, altijd minimum geel. En dan die buitenspel klucht? Enkel buitenspel in grote rechthoek. Dat zal tenminste het voetbalspel opentrekken en veel meer kansen aanbrengen.
  • Jean DE BRUYNE

    8 maanden geleden
    Genk stelt in Europa niks voor
  • Philippe Vanbelleghem

    8 maanden geleden
    een strafschop krijgen die geen was en dan nog 2 x mogen trappen , het heeft niet mogen baten. De Jup league is waar het thuis hoort net als Antwerp .
  • Jacques Hillaert

    8 maanden geleden
    Paintsil loopt al een tijdje naast zijn schoenen en dat breekt hem nu zuur op, er is een soort ongeloof in de ploeg gekropen, een soort gif, tevens wordt er teveel zaalvoetbal gespeeld en vergeet men of kan men niet afwerken, gebrek aan een echte killer