VTM / Photo News
Volledig scherm
© VTM / Photo News

REACTIES. Ontgoocheling troef bij Genk: “Heel pijnlijk, de rode kaart heeft ons genekt”

Nieuwe Europese avond, nieuwe ontgoocheling voor Racing Genk. Na een domme rode kaart voor Paintsil en een late tegentreffer van Olympiakos sneuvelden de Limburgers in de Europa League. “De zoveelste keer dat het net niet is”, zuchtte doelman Vandevoordt. Ook Wouter Vrancken likte zijn wonden. “We verliezen twee keer tegen een ploeg die niet beter is.”

5 reacties

  • Ricky Bogman

    9 maanden geleden
    Tja, dan strijd je een heel seizoen om Europees voetbal te mogen spelen, en dan raak je niet eens door de kwalificaties. Al die moeite voor niks dus.
  • david elaut

    9 maanden geleden
    Dat ziet er niet zo goed uit voor Genk dit jaar. Die halen top 4 niet.
  • Casto Giuseppe

    9 maanden geleden
    Ook schuld van de staf zet vlugger fitte spelers op de volgende keer
  • Erik Camps

    9 maanden geleden
    Ze hadden vroeger vervangingen moeten doorvoeren, Oyen, met techniek en snelheid, wordt blijkbaar helemaal vergeten bij Genk!
  • Kris Waclawski

    9 maanden geleden
    Je gaat een Europese campangne in zonder volwaardige spits. IEDEREEN weet dat dit geen goed idee is. Het bestuur van Genk zonder twijfel ook. Deze tweede uitschakeling is dan ook 100% toe te schrijven aan het feit dat Genk al sinds januari 2023 speelt zonder een volwaardige 9. We zijn meer als een half jaar verder en wat heeft het bestuur van Genk daaruit geleerd ? Absoluut niks. Titel verspeelt, Championship ticket verspeelt, Europaleague ticket ook. Faut le faire.