• 1' Goal Kasper Dolberg
  • 72' Goal Jan Vertonghen
  • Edisson Jordanov Goal 81'

Jan Vertonghen helpt dominant Anderlecht al bij al vlot voorbij Westerlo, paars-wit pakt negen op negen

Een doelpunt binnen de eerste minuut van Dolberg en een bevlieging van ‘Super Jan’ Vertonghen bezorgden Anderlecht een simpele zege tegen Westerlo. Karakter gekoppeld aan goed voetbal, dit is de te volgen weg.

23 reacties

• Michel Beys

8 maanden geleden
    De winst is zeker verdiend, maar als men de kansen niet afmaakt zoekt men problemen. Veel goeds gelezen over Filips en Rits, akkoord maar voor mij was de beste en bedrijvigste in het middenveld toch Leoni.
  • Anthony Peeters

Eerste helft was sterk en was de beste helft dat ik Diawara al zien spelen heb! 2de helft was minder maar dat kan aan de warmte enzo liggen. Sardella verbaast tot nu toe! Heel goed bezig! Acties keuzes en middenveld kan wel nog veel beter!!
  • Erik De Ridder

Wel ja dat is verdiend en neen wij hebben geen andere wedstrijd bekeken loop er de kansen maar eens op na en het overwicht voor hetzelfde was het bij de rust 3-0 en over en uit het pikt blijkbaar bij de Anderlecht haters 9 op 12 nu jullie weer!