© Sven Dillen

Van matching hemdjes tot Florence and the Machine look-a-likes: dit zijn de opvallendste Pukkelpoppers

Voor de een is Pukkelpop een verkleedpartijtje. De ander wil zichzelf uitdrukken met een extravagante outfit. Heel veel om te zien. Wij houden onze ogen open en gaan op zoek naar de opvallendste Pukkelpoppers.

Stien Vanbaelen

Matching outfits

Jamie en Dries zijn als een package deal. Van chirokamp tot Pukkelpop: overal waar deze mafkezen gaan of staan, dragen ze dezelfde outfit.

© Sven Dillen

Overal sterretjes

Kim valt graag op, en dat is bij deze gelukt. “Er moet altijd iets roze in mijn outfits zitten. De rok spotte ik vorig jaar op Pukkelpop, en heb ik nu zelf ook besteld via Shein.”

© Sven Dillen

Look-a-like

Deze Florence and the Machine look-a-likes zijn ongelooflijk teleurgesteld dat hun favoriete artiest niet komt opdagen zondag. “Maar daarvoor laten we onze outfit nog niet thuis”, zeggen Sabina en Anna.

© snvn

Glitters

Fien zal je zelden in een “normale” outfit zien. “Ik spring graag uit de grijze massa.” De glitters in haar gezicht en het bodysuit van de mama do the trick op Pukkelpop.

© Sven Dillen

Beestenboel

Gespot op de camping: de zotte accessoires van Raoul en Femke. “Pukkelpop is een van de weinige kansen die je hebt om eens iets zot aan te trekken. Dus die grijpen we met beide handen.”

© snvn

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer