‘Blind Getrouwd’-megareünie: deelnemers van alle seizoenen komen samen voor een feestje

Van het oer-koppel Nuria en Stijn tot de recent gescheiden Brecht en Dziubi: dinsdagavond vond er een ‘Blind Getrouwd’megareünie plaats. Deelnemers van alle zeven seizoen kwamen samen voor het feestje. “Nog nooit zo veel eerste ontmoetingen gehad die zo vertrouwd aanvoelden”, meldt Florence uit seizoen 7 op Instagram.

POM, RRLN

Blind Getrouwd deed sinds de start in 2016 bijna 60 personen in het huwelijksbootje stappen zonder dat de bruid en bruidegoms elkaar ooit gezien hadden. Hoewel de meeste huwelijken geen standhielden, vormt de deelname aan het programma een ogenschijnlijk onbreekbare band. Niet alleen voor de koppels, maar voor alle kandidaten onderling.

LEES OOK. Dziubi over stukgelopen ‘Blind Getrouwd’-huwelijk: “Brecht kon me niet geven wat ik verwachtte”

Op sociale media was al vaker te zien hoe oud-deelnamers samenkwamen voor een gezellige avond en dat was dinsdagavond opnieuw het geval. Wat heet: kandidaten van alle zeven seizoenen hielden een gezellige reünie, zo blijkt uit de beelden die werden gedeeld op Instagram.

Natuurlijk konden Stijn en Nuria, het succeskoppel uit het allereerste seizoen, niet ontbreken. Net als Evelien en Nicolas uit seizoen 2. Uit hetzelfde seizoen was ook Veerle, die nog altijd samen is met Nick, aanwezig. En Florence en Jiri, het enige overgebleven koppel uit het laatste seizoen, tekenden eveneens present.

LEES OOK. Een echte dierenvriend, een ‘bekroonde babe’ en een brandweerman: dit zijn de nieuwe deelnemers van ‘Blind getrouwd’

Maar ook heel wat deelnemers voor wie het experiment geen succes werd, waren op de reünie aanwezig. Zagen we onder meer: Elke (seizoen 4), Tatiana (seizoen 5), Christophe (seizoen 5), Brecht en Dziubi (het koppel uit seizoen 7 dat recent uit elkaar ging).

Hieronder een montage van het reüniefeestje

Veel pret bij de Blind Getrouwd-reünie.© Instagram

Nuria en Stijn.© Instagram

Brecht, Christophe en Dziubi© Instagram

Christophe, Candice, Tatiana, Florence, Laura en Dziubi.© Instagram

Christophe, centraal, met Jiri en Florence.© Instagram

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER