PN
Volledig scherm
© PN

Spaanse pers spaart lof voor Club Brugge niet: “Ze hebben meer punch en klasse. Dit Club vergeeft niet”

Respect voor blauw-zwart in de Spaanse pers na de 1-2-zege in de play-offs van de Conference League. Ongetwijfeld nog de Champions League-campagne van vorig seizoen indachtig, toen Club 4 op 6 pakte tegen Atlético Madrid. “In tegenstelling tot Osasuna, vergeeft dit Club Brugge niet. Maar niet alles is nu al verloren.”

12 reacties

  • freddy crombe

    8 maanden geleden
    Prima resultaat en ben blij voor maxime.goede wedstrijd en het geluk aan onze zijde.
  • Guido Cerrens

    8 maanden geleden
    Boyata was er weer even niet bij met een doelpunt tot gevolg . Dringend een volwaardige snelle verdediger kopen om naast Spileers te plaatsen. Thiago tot op heden ook totaal niet de gehoopte doelpuntenmachine.
  • Patrick Braekeveldt

    8 maanden geleden
    Bij het tegendoelpunt ging Boyata weer flink de mist in ,dit was niet de eerste keer trouwens ,hopelijk houd Deila daar rekening mee in zijn selectie ,vraag me trouwens nog steeds af wie verantwoordelijk is voor zijn komst ?
  • Kurt Calebout

    8 maanden geleden
    We missen Jutgla! Want met onze thiago zullen we het niet halen.
  • Erwin Segers

    8 maanden geleden
    Knappe uitslag ! Aanvallend zit het al redelijk goed maar vanachter ontbreekt zeker nog een snelle !! goede uitvoetballende centrale verdediger om naast Spileers te zetten . Maar de swung zit eindelijk terug in de ploeg !
  1. Brugse colonne naar stadion verloopt vreedzaam: enige incident te wijten aan ongelukje met bus
    1

    Brugse colonne naar stadion verloopt vreedzaam: enige incident te wijten aan ongelukje met bus

    Na de wantoestanden met Griekse fans voor en na Club Brugge - PAOK Saloniki heerst er vandaag een verhoogde staat van alertheid bij de politie in Thessaloniki. De fans van PAOK aasden zogezegd op revanche en de meer dan 1.000 Brugse supporters die de verplaatsing naar Griekenland maken, werd geadviseerd geen blauw-zwarte kleuren te dragen. Onder begeleiding van politie-escortes werden zowel fans als media naar het stadion gebracht. Een veiligheidscolonne die zo goed als vreedzaam verliep en ook het gemelde incident had weinig met supportersgeweld te maken. Een raam van een supportersbus van Club Brugge op weg naar het Toumbastadion sneuvelde nadat de chauffeur tegen een paal reed.