Prins Albert tussen zijn zoon Alexandre en ex-minnares Nicole Coste (rechts), die de foto publiceerde.
Volledig scherm
Prins Albert tussen zijn zoon Alexandre en ex-minnares Nicole Coste (rechts), die de foto publiceerde. © Instagram @nicole.coste

De druppel voor Charlène? Prins Albert van Monaco duikt op bij ex-minnares en buitenechtelijke zoon

RoyaltyDe geruchtenmolen rondom prins Albert (65) en zijn vrouw Charlène (45) van Monaco blijft maar draaien. Het koppel wordt al geruime tijd achtervolgd door insinuaties over huwelijksproblemen, en de speculaties laaien nu weer op. Een innige familiereünie van prins Albert met zijn ex-minnares en hun gezamenlijke buitenechtelijke zoon trekt dan ook veel aandacht op sociale media.

10 reacties

  • Stroobants Alexander

    8 maanden geleden
    Als je met zo iemand in het huwelijk stapt moet je dat aanvaarden zo gaat dit nu een maal in deze kringen.
  • imke de meester

    8 maanden geleden
    noemen ze dat nu zo "ex-minnares". Als Charlène wilt en durft kan ze zelfs voor de kerk scheiden , haar zus deed het ook en voor veel minder.
  • Patrick Huwel

    8 maanden geleden
    Charlene is al triest van voor haar huwelijk. Een scheiding zou haar gelukkig maken maar voor een of andere reden is dat nog niet gebeurd.
  • louis thijs

    8 maanden geleden
    Als ik van Charlene zou zijn, zou ik het aftrappen. Wat een stomme vent is dat zeg. Schaamtegevoel kent die niet, dat is duidelijk.
  • Didi Bellens

    8 maanden geleden
    Die vent heeft geen schaamte. Ik beklaag Charlene, dit heeft ze zeker en vast niet verdiend. Hij is en blijft een vrouwengek.