Bart De Wever reageert op wildplasfilmpje: “Op stap met Theo Francken, maar nog geen toilet in zicht”

Bart De Wever heeft ludiek gereageerd op het wildplasfilmpje van N-VA-Kamerlid Theo Francken dat het afgelopen weekend circuleerde. “Al uren op wandel met Theo Francken. En nog altijd geen wc in zicht”, staat te lezen bij een foto van de twee op de Instagrampagina van De Wever.

doro

Het afgelopen weekend gingen enkele video’s de ronde op sociale media waarop Theo Francken te zien was die duidelijk een glas te veel op had in Brussel. In één daarvan plaste hij in een bloembak op straat voor de ogen van omstanders.

LEES OOK. Wildplasfilmpje brengt Theo Francken (N-VA) in verlegenheid: “Gênant”

Francken bevestigde dat het wel degelijk beelden van hem waren. “Van een vrije avond met te veel drank en dom gedrag een jaar geleden, na een zware en stresserende periode. Blijkbaar door iemand vastgelegd. Gênant. Daarmee wil ik het niet goedpraten, maar op het einde van de dag ben ik maar gewoon een mens.”

De extreemrechtse website ’t Scheldt bracht de beelden naar buiten waarna ze snel circuleerden op sociale media. N-VA-voorzitter Bart De Wever denkt er het zijne van en stak Francken maandagavond een hart onder door riem door zelf een foto en ludieke reactie te posten op zijn Facebook- en Instagrampagina.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER