© Google Street View

Vrouw (55) in levensgevaar na aanrijding met bromfiets, twee jongeren plegen vluchtmisdrijf

Wilrijk -

Op de Spoorweglaan in Wilrijk is dinsdagnamiddag een 55-jarige vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt bij een aanrijding. Het slachtoffer werd gegrepen door een bromfiets toen ze net aan het oversteken was met haar elektrische fiets. De twee jongeren op de bromfiets pleegden vluchtmisdrijf.

Alexandro Yaramis

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de oversteekplaats van de Spoorweglaan en de R11. Een 55-jarige vrouw kwam met haar elektrische fiets ten val nadat een bromfiets met twee opzittenden een inhaalmanoeuvre hadden gemaakt en de vrouw daarbij hadden geraakt. Het slachtoffer liep een ernstig hoofdletsel op en werd overgebracht naar het Sint-Augustinusziekenhuis. Ze verkeert in levensgevaar. De twee jongeren op de bromfiets pleegden vluchtmisdrijf. De politie roept op tot getuigen.

“We zijn op zoek naar de bromfietser en zijn passagier en roept hen op om zichzelf aan te geven. Ook getuigen mogen zich melden bij de politie met informatie. Dat kan via de Blauwe Lijn”, zegt Willem Migom, woordvoerder van Politiezone Antwerpen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer