Google Maps

Zes winkeldieven aangehouden: gezamenlijk voor 600 euro aan kledij en cosmetica gestolen in Mechelen

Zes winkeldieven die samen voor bijna 600 euro aan kledij en cosmetica hebben gestolen in enkele winkels in Mechelen, zijn aangehouden. De verdachten zijn drie mannen en drie vrouwen tussen de 20 en 33 jaar oud. De politie kwam hen op het spoor aan de hand van camerabeelden.

Politiezone Rivierenland kwam woensdagnamiddag via camerabeelden zes personen op het spoor die zich verdacht gedroegen in de winkelstraat Bruul in Mechelen. Bij een nazicht in de omgeving kon de politie drie mannen en drie vrouwen aantreffen die verschillende winkels binnengingen. De verdachten splitsten zich op in duo's met telkens een andere samenstelling.

De verdachten werden opgepakt en verhoord. Ze hadden kledij en cosmetica bij zich uit zes verschillende winkels in het centrum van Mechelen, voor een totaalbedrag van bijna 600 euro. Ze konden daarvoor geen aankoopbewijzen voorleggen.

De gestolen spullen werden in beslag genomen en teruggebracht naar de handelaars. De zes verdachten moesten donderdag voor de onderzoeksrechter verschijnen en die besliste om hen allemaal aan te houden.

Meest gelezen