BELGA / BELGA / Photo News
Volledig scherm
© BELGA / BELGA / Photo News

Club Brugge treft Besiktas, Genk tegen Fiorentina en AA Gent moet naar IJsland in Conference League

Na Union met Liverpool, Linz en Toulouse in de Europa League, kennen ook Club Brugge, AA Gent en Racing Genk hun tegenstanders in de poulefase van de Conference League. Blauw-zwart speelt tegen het Noorse FK Bodø/Glimt, het Turkse Besiktas en het Zwitserse Lugano, dat gisteren nog door Union werd uitgeschakeld in de play-offs van de Europa League. AA Gent treft met Maccabi Tel-Aviv, het Oekraïense Zorya Luhansk (dat z’n thuismatchen in Polen speelt) en het IJslandse Breiðablik Kópavogur eerder anonieme tegenstanders, terwijl RC Genk het mag opnemen tegen Fiorentina, het Hongaarse Ferencvaros en het Servische FK Čukarički.

7 reacties

  • jan boden

    8 maanden geleden
    Club kan er beter mee stoppen, ze hebben niks te zoeken in Europa.
  • eric polspoel

    8 maanden geleden
    Mooie loting
  • marc castermans

    8 maanden geleden
    Gent heeft de gunstigste loting en moet zich vlot kunnen plaatsen voor de volgende ronde. Brugge mag het zeker niet te licht opnemen en Genk heeft ook een goede kans om door te stoten.
  • Jos Vandermeulen

    8 maanden geleden
    Union mag tevreden zijn met deze loting. Een topaffiche met Liverpool en de andere twee zijn haalbaar. Dus overwinteren moet dit Union kunnen, kwaliteit genoeg in huis.
  • Eric Bex

    8 maanden geleden
    Intrinsiek heeft Club één van de sterkste selecties van al deze clubs in de Conference League zoniet de sterkste. Succes met de loting aan alle Belgische vertegenwoordigers 👍.