HLN Fotomontage
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN Fotomontage

“Hij voelde zich bedrogen over beloofde contractverbetering”: waarom Carrasco na China ook voor grof geld in Saoedi-Arabië kiest

Romelu Lukaku zei hardnekkig nee tegen Saoedi-Arabië, Yannick Carrasco (30) zegt volmondig ja. De Belgische winger verlaat Atlético Madrid voor Al-Shabab waar hij 40 miljoen euro in drie jaar tijd zal verdienen. Een vertrek dat in 2022 al vast leek te staan, toen er een kink in de kabel kwam tussen Atlético en Carrasco over een beloofde contractopwaardering.

13 reacties

  • jan maes

    8 maanden geleden
    Geen respect voor de ploeg die hem terug een kans gaf in Europa.
  • Olaf Marx

    8 maanden geleden
    Groot gelijk. Een arbeider verandert toch ook van werkgever als hij zes euro per uur meer kan verdienen? Waarom zou dat dan met grote bedragen anders zijn?
  • jozef van riel

    8 maanden geleden
    Contractverbetering??? Alsof hij zo’n schitterend seizoen heeft gespeeld!!
  • Saeri Wilan

    8 maanden geleden
    Iemand in zijn situatie niet hetzelfde doet is een dommerik. Zen carrière duurt nog maximum 3 jaar. Groot gelijk dat hij voor het geld gaat en niet bij een ploegske binnen België komt uitbollen zoals ne mingolet, vertongen, Toby,...
  • Eric Bex

    8 maanden geleden
    Voor Yannick telt al langer het grote geld. Dat weet iedereen ondertussen doch ik zou net hetzelfde doen net als de overgrote meerderheid onder ons 😉.