Met Kevin De Bruyne op één en ook Thibaut Courtois in de top tien: EA Sports maakt hoogste ratings videogame FC24 bekend

Elk jaar kijken voetballiefhebbers reikhalzend uit naar de bekendmaking van de ratings van de immens populaire videogame van EA Sports – tot voor kort met de naam ‘FIFA’ plus het jaartal aangeduid (bijvoorbeeld FIFA 23). Dit jaar heet het spel ‘EA Sports FC24’, maar voor de rest is er weinig veranderd aan de videogame. En dus zijn er ook weer de traditionele kaarten die aangeven hoe hoog een speler wordt ingeschat door de makers.

Maxime Caeyman

Volgens EA Sports is onze eigen Kevin De Bruyne de beste speler ter wereld, al moet hij die titel wel delen met Kylian Mbappé en Erling Haaland. Zij haalden alle drie een rating van 91. Ook vorig jaar had KDB een rating van 91. Lionel Messi, Karim Benzema, Thibaut Courtois, Harry Kane en Robert Lewandowski volgen kort daarop met een rating van 90. Bij de vrouwen is Alexia Putella de primus met een rating van 91, Aitana Bonmatí en Sam Kerr krijgen een rating van 90.

De ratings

1. Kylian Mbappe - Paris Saint-Germain (91)

2. Alexia Putellas - FC Barcelona (91)

3. Erling Haaland - Manchester City (91)

4. Kevin De Bruyne - Manchester City (91)

5. Aitana Bonmatí - FC Barcelona (90)

6. Lionel Messi - Inter Miami (90)

7. Sam Kerr - Chelsea (90)

8. Karim Benzema - Ittihad Club (90)

9. Thibaut Courtois - Real Madrid (90)

10. Harry Kane - Bayern München (90)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer