Ā© Sanne Nuyts Fotografie

Publiek afscheid van Ivo Pauwels in Theater Elckerlyc op zondag 17 september

De vrienden, familie en fans van Ivo Pauwels, die vooral bekend is van zijn rol als "Nonkel Jef", nemen op zondag 17 september afscheid van hem in het Antwerps Theater Elckerlyc. De Antwerpse acteur moest vorige week vrijdag met spoed een operatie ondergaan aan zijn hart en heeft de ingreep niet overleefd.Ā 

Zondag 17 september om 14 uur vindt in Theater Elckerlyc in Antwerpen het afscheid plaats van Ivo Pauwels, alias "Nonkel Jef", die vorige week overleed op 85-jarige leeftijd, tijdens een spoedoperatie. Het theater is een symbolische plaats voor de carriĆØre van de acteur. Zijn laatste voorstellingen als "Nonkel Jef" in 2015 en zijn allerlaatste keer op de planken in de komedie "'T Schoon Verdiep" waren in Theater Elckerlyc.

Mensen die Ivo Pauwels graag zagen spelen, zijn ook welkom op de plechtigheid. "Eerst en vooral voorzien we natuurlijk plaatsen voor zijn familie en vrienden. Het is niet zoā€™n groot theater, er is ongeveer plaats voor 800 personen. We kunnen moeilijk inschatten hoeveel volk er gaat komen. We zijn wel onze opties aan het verkennen om het afscheid eventueel te streamenā€, zegt Dirk Van Vooren van Theater Elckerlyc.

Later zullen de assen van Ivo Pauwels, op vraag van hemzelf, worden uitgestrooid in de Schelde in intieme kring.

Meest gelezen