BVB

Man uit Lubbeek krijgt vuistslagen in het gezicht: "Ik vroeg aan mijn buurman om de muziek wat stiller te zetten"

Een man uit Lubbeek is aangehouden voor agressief gedrag. Toen zijn buurman hem vroeg om de muziek wat stiller te zetten, gaf hij die een vuistslag in het gezicht. De man viel op de grond, maar de agressieveling bleef schoppen en slaan. Ook de twee agenten die hem wilden arresteren, begon hij te slaan. 

Zondagmorgen rond 7 uur belde een man uit Lubbeek aan bij zijn buurman om te vragen of de muziek iets stiller mocht. De man kwam rechtstreeks van zijn werk en had graag nog even willen slapen. De verdachte, een 24-jarige man, was daar niet van gediend en gaf zijn buurman een vuistslag in het gezicht.

Het slachtoffer, een man van 54, viel op de grond, maar de agressieveling bleef schoppen en slaan. De man liep zware verwondingen op aan het hoofd en het gezicht. De vrouw van het slachtoffer zag alles gebeuren en belde naar de hulpdiensten. Hij werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. 

Ook politieinspecteurs krijgen klappen

Twee agenten van de politiezone Lubbeek konden de dader meenemen naar het commissariaat, maar toen liep het wéér fout. Want hij begon ook de politie-inspecteurs te slaan. De man is aangehouden door de onderzoeksrechter op verdenking van slagen en verwondingen met werkonbekwaamheid en ook opzettelijke slagen en verwondingen aan de agenten. De verdachte moet vrijdag voor de raadkamer verschijnen. 

Meest gelezen