Nathan Van Hooydonck krijgt steun van lotgenoot Sonny Colbrelli, die boodschap neerpent: “Ik weet wat je enige vraag is”

Nathan Van Hooydonck begint donderdag aan een nieuw leven: dat van ex-profrenner. Hij zette noodgedwongen een punt achter zijn carrière nadat een defibrilator ingeplant werd, na zijn hartaanval die leidde tot een zwaar verkeersongeluk. Sonny Colbrelli weet wat het is, vroegtijdig moeten stoppen door hartproblemen, en stak Van Hooydonck een hart onder de riem.

Vincent Van Genechten

Colbrelli won twee jaar geleden Parijs-Roubaix en het Europees kampioenschap, maar moest in 2022 een punt zetten achter zijn loopbaan na een hartaanval in de Ronde van Catalonië. De Italiaan vond het dan ook het moment om een boodschap te schrijven aan het adres van Van Hooydonck.

“Ik weet wat er door je hoofd gaat”, klinkt het op Instagram. “Ik weet wat je voelt en ken de pijn. Ik weet wat je enige vraag is: waarom ik? Ik ken het gevoel dat je in een ziekenhuisbed ligt en beseft dat je carrière voor 90 procent voorbij is, maar dat je in je hoofd het nog niet wil geloven. Op dit moment moet je echter sterk zijn en blij zijn dat je nog leeft. Ik wil je ook nog vertellen dat je niet alleen bent en nooit alleen zal zijn. Ik wens je het allerbest in je nieuwe leven, Nathan.”

Van Hooydonck bedankt Colbrelli met een welgemeende “grazie” (dank u).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer