© Joris Herregods

Opmerkelijk tafereel in Berlaar: pasgetrouwd koppel opgewacht door erehaag van… kwispelende honden

Berlaar, Koningshooikt -

Een opmerkelijk tafereel zaterdagmiddag aan de Sint-Pieterskerk in Berlaar. Een erehaag met kwispelende honden stond het pasgehuwde stel Tessa Verlinden (29) en Olivier Millitti (31) buiten op te wachten.

Chris Van Rompaey

Tessa opende in 2016 haar honden- en kattentrimsalon in Berlaar bij dierenarts An Pieters en dierenspeciaalzaak Pet House. “In 2018 verhuisde de zaak naar Koningshooikt (Lier), waar ook ons kattenhotel opende. Ondertussen is Wonderful Treatment een begrip in de regio”, vertelt Tessa Verlinden.

© Joris Herregods

“Olli liet al vanaf de opening van het hotel zijn zwart-witte kater een paar keer bij mij verblijven. In januari 2020 belde hij mij omdat zijn Jerommeke pelletjes had en hij vroeg of ik hem nog eens wilde wassen. Hij maakte een afspraak voor twee dagen later en eigenlijk is hij vanaf die dag niet meer uit de picture geweest. Een zeer aangename babbel en vele tekstberichtjes later gingen we in februari op eerste date. Tijdens corona bleven we elkaar zien en op 14 augustus 2020 werden we officieel een koppel. Die speciale kat heeft ons samengebracht en daar zijn wij tot op de dag van vandaag enorm dankbaar voor.”

© Joris Herregods

“Op 14 februari 2023 waren we 2,5 jaar samen en toen vroeg Olli mij ten huwelijk. En nu staan wij vandaag (zaterdag, red.) hier om ons te verbinden tot man en vrouw. De klanten van Wonderful Treatment zijn de allerbeste en wij wilden niets anders dan hen mee uit te nodigen op onze grote dag”, zegt Tessa.

© Joris Herregods

“Mijn grote droom was altijd om buiten te komen uit de kerk, niet met rijst of duiven, maar door een prachtige erehaag met mijn favoriete viervoeters. Een droom die werkelijkheid werd. Ons hart is nog meer gevuld met liefde nu dan enkel voor elkaar. Ik wil iedereen bedanken die erbij was”, besluit Tessa. (cvr)

© Joris Herregods

© Joris Herregods

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Berlaar