Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Acteursvakbond SAG-AFTRA stemt voor staking tegen videogamebedrijven

SHOWBIZZBijna 35.000 leden van de Amerikaanse acteursvakbond SAG-AFTRA heeft gestemd voor een staking tegen de ontwikkelaars van videogames. Dat komt neer op 98 procent. “Het wordt tijd voor de videogamebedrijven om serieus te worden over het bereiken van een overeenkomst”, klinkt het bij de voorzitter van SAG-AFTRA, Fran Drescher.

  1. "Had ik daar écht over nagedacht, had ik het misschien niet gedaan": steeds meer mannelijke BV’s uit de kleren op tv
    PREMIUM
    TV

    "Had ik daar écht over nagedacht, had ik het misschien niet gedaan": steeds meer mannelijke BV’s uit de kleren op tv

    Joris Hessels (43), Dieter Coppens (46), Axel Daeseleire (55) of Filip Peeters (61). Allemaal verschenen ze recent poedelnaakt in een tv-programma - de ene al wat explicieter in beeld gebracht dan de andere. “We zijn allemaal naakt geboren, he”, relativeren ze die keuze. Waarom ze besloten uit de kleren te gaan, leggen Filip, Joris en Dieter uit in een uitgebreid interview. “In voetbalkleedkamers wordt er naar elkaars fluit gekeken, maar om dat op de nationale televisie te smijten, vind ik nog iets anders.”
  2. Roel Vanderstukken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemaeker vertrok vond ik dat wel lastig”
    Play
    Showbits
    2

    Roel Vanderstuk­ken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemae­ker vertrok vond ik dat wel lastig”

    12 jaar geleden deed het gezin Coppens haar intrede in ‘Familie’, uiteindelijk is acteur Roel Vanderstukken (47) de enige die onafgebroken bleef meespelen. “Toen Hilde De Baerdemaeker als eerste vertrok, werd er voor het eerst geraakt aan onze kern, daar heb ik wel even mee gezeten”, vertelt Roel. Nu tv-dochter Jasmijn Van Hoof haar na 2,5 jaar pauze haar comeback maakte, is de acteur dan erg blij. “Met het ‘nieuwe gezin’ rond Benny, Samira en de kinderen hebben we wel getracht dezelfde warmte te kunnen weergeven”, vult hij aan.