Archieffoto.© Shutterstock

Belgisch echtpaar (84 en 85) dood aangetroffen in luxueuze villa in Thailand

Twee Belgische tachtigers zijn dood aangetroffen in hun luxueuze villa in Thailand. Dat melden lokale media. Ze woonden daar samen met hun zoon en schoondochter.

gjs

De 62-jarige schoondochter van het Belgische echtpaar, 84 en 85 jaar oud, belde dinsdagochtend rond 8.20 uur de politie toen ze zich zorgen begon te maken over haar schoonouders. De politie stelde in de luxueuze woning in Pa Khlok vast dat de slaapkamer van de twee langs de binnenkant op slot was gedaan. Ze raakten toch binnen langs een glazen schuifraam en troffen de Belgen daar dood aan.

De vrouw van het echtpaar (84) lag op het bed, met een deken over haar heen. In de badkamer ernaast werd het lichaam van haar man (85) gevonden. Ze zouden een twaalftal uur eerder overleden zijn. Het heeft er alle schijn van, aldus de politie, dat de man uit het leven is gestapt.

De schoondochter en haar man woonden bij de twee Belgen in. Zij verklaarde aan de politie dat ze een dagje was weggeweest met haar man om de begrafenis van haar vader bij te wonen. Toen ze gisteravond thuiskwamen, dachten ze dat zijn ouders al naar bed waren. De volgende ochtend gingen de alarmbellen pas af toen haar schoonouders niet waren komen ontbijten, zelfs niet nadat zij boodschappen was gaan doen met haar man, en meerdere kloppen op hun deur onbeantwoord bleven.

De politie, die de overlijdens als verdacht beschouwt, heeft een onderzoek ingesteld. Er werden ter plaatse onder meer DNA-stalen genomen.

Wie met vragen zit rond zelfdoding kan terecht op de Zelfmoordlijn, op het gratis nummer 1813, of op www.zelfmoord1813.be .

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer