Tijd kopen met postkaartjes en het geheim voor een diepe slaap: de shopbuit van team Billie

Do you remember … Die tijd toen je buiten rekeningen of formele brieven nog postkaartjes kreeg? Het versgeperste sinaassap dat je deze zomer op reis dronk? De zon die zo gretig gaf dat je een petje nodig had om je ogen te beschermen? (The 21st night of) September is voorbij, op naar de herfst!

Nanerle Ferket

Tijd kopen

Hier zijn we op de Billie-redactie enthousiast over. Van 1 tot en met 10 oktober – tijdens de tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid en World mental health day, kun je bij Juttu ‘tijd’ kopen. Hoe? Door op kosten van de winkelketen een postkaart te sturen naar iemand en zo te laten weten dat je aan hem of haar denkt.

Sporty chic

Nanerle, eindredacteur: “Oké, de zomer is tof. Maar de seizoenswissel zorgt altijd voor hét perfecte excuus om je garderobe een frisse update te geven. Welkom terug, laarzen!”

Shawna black boots, Miista, 250 euro

Knokke on

Eva, lay-outer: “De belofte aan een ultieme diepe slaap kon ik niet weerstaan. Net als de zachtheid van de ultrazachte zijde. Dat ik eruit zie als een ‘Knokke- madam’ volgens mijn wederhelft neem ik er dan maar bij.”

Deep sleep masker, Dore & rose, 45 euro

Alien

Lien, redacteur: “Of deze ook praktisch is, moet ik nog eens uittesten maar de fruitpers staat alvast mooi op mijn aanrecht.”

Juicy Salif citruspers, Alessi, 66,67 euro

Eentje voor de regen

Nanerle, eindredacteur: “En eentje voor de indian summer sun. Lang gedacht dat een pet enkel voor mijn broers was, maar wat een ontdekking.”

Cedric 5panel cap, Arte, 45 euro

Menselijk

Lien, redacteur: “Drie maand na zijn verjaardag hebben we eindelijk een cadeautje gevonden voor mijn schoonbroer. We hopen dat hij ons de vertraging vergeeft met dit hippe shirt uit Berlijn.”

Human tee, Obectra, 50 euro

De items in dit artikel worden op basis van de actuele trends geselecteerd door de lifestyleredactie. De aanklikbare links naar externe partners worden geplaatst als extra infoservice, maar vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer