Paul Fierens

Motorrijder (22) sterft bij ongeval op N16 in Puurs-Sint-Amands

In Puurs-Sint-Amands is een 22-jarige motorrijder uit Bornem om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Hij reed achteraan in op een aanhangwagen die getrokken werd door een terreinwagen. Na het ongeval was er urenlang hinder op de N16. 

Maandagavond, kort na 20 uur, reed de 22-jarige jongeman met zijn motorfiets op de Rijksweg (N16) in Puurs-Sint-Amands, ter hoogte van het kruispunt met de Eikevlietbaan, achteraan in op een aanhangwagen die getrokken werd door een terreinwagen. Volgens de eerste vaststellingen reden ze allebei op de N16 in de richting van Willebroek. Door de aanrijding kwam de jonge motorrijder ten val. De hulpdiensten probeerden hem nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om te achterhalen hoe het ongeval precies is kunnen gebeuren. De vaststellingen van de politie en de verkeerskundige namen enkele uren in beslag en zorgden al die tijd voor verkeershinder op het drukke kruispunt van de N16.  In de richting van Willebroek was er lange tijd maar één rijstrook vrij.

Meest gelezen