“Die mag je bijten, dat is een stoute”: onschuldige video van Rousseau wordt op sociale media volledig uit zijn context getrokken

“Die mag je bijten, dat is een stoute”. Dat riep Conner Rousseau vorig jaar naar zijn hond toen er een zwarte man voorbijliep. De video van het moment gaat sinds het racistische incident in Sint-Niklaas viraal, maar de video is eigenlijk een fragment uit een online reeks dat nu volledig uit de context wordt getrokken. “Dit was een onschuldig mopje”, reageert de man in kwestie.

14 reacties

  • Eddy Beernaert

    7 maanden geleden
    Na gans die commotie mag nu ook eens gekeken worden naar wie achter die ganse lastercampagne zit. Ieder 'redelijk denkend mens' moet ondertussen toch al wel door hebben dat dit alles buiten proportie is en geörkestreerd vanuit een bepaalde hoek!
  • Lucrece Beyens

    7 maanden geleden
    Omwille van een uit de hand aan het lopen sorry-cultuur klinken excuses minder en minder geloofwaardig. Mensen willen gewoon hun postjes veilig stellen terwijl ze veel liever 'Et Alors ?' zouden zeggen.
  • Peter De Sadeleir

    7 maanden geleden
    Het favoriete gezegde van Conner Rousseau "ik wil mij excuseren " als je dit dagelijks zegt klopt er iets niet !.
  • Kristien Ghys

    7 maanden geleden
    Wanneer gaat dat heel dat circus in de media eens stoppen? Zijn er geen andere, serieuze problemen in onze maatschappij om aan te pakken? Het lijkt hier precies een kindertuin.
  • Leonarda Van Opbroecke

    7 maanden geleden
    Wat een triestig verzuurd landje is toch geworden.