© Ellen Moors

© Ellen Moors

© Ellen Moors

© Ellen Moors

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Kleedkamerfeestje voor RC Murphy's Ladies na winst in Eeklo

Lommel -

De Lommelse Rugbydames van RC Murphy's reisden twee uur af naar Eeklo om er een mooi potje rugby te spelen. Maar het werd de moeite waard: de dames speelden een mooie match en wonnen met 35-55.

Ellen Moors

De coach bedankte de speelsters om met zoveel aanwezig te zijn op de verre verplaatsing. “Het was een leuke match om naar te kijken waarin de dames goed georganiseerd waren”, zo blikt de club terug. “De straffe madammen van Lommel hebben geen enkele scrum verloren. Er werd zelfs gescoord met hun trucje na de line-out dat ze zelf bubble butt genoemd hebben.”

Na de tweede helft van de wedstrijd was de organisatie een beetje zoek. “Dat kan wel te wijten zijn aan de vele wissels die de coach doorvoerder. Sommige dames speelden drie posities tijdens één match”, klinkt het. “Werkpuntjes zijn echter de te vele mistackels en onstabiele rucks. Het was een mooie startmatch waarop verder gebouwd kan worden. Lommel was duidelijk betere ploeg op het veld. Sterk teamwerk resulteerde in een mooie eindstand van 35-55. Zoals we van dit team gewoon zijn werd er een fijne derde gespeeld en werd er feest gevierd tot in de kleedkamers toe. Kom zeker eens een keertje de sfeer opsnuiven op hun volgende thuismatch zaterdag 14 oktober om 15 uur op de pleinen in de Pijnvenstraat.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer