Kim Aerts / BELGA
Volledig scherm
© Kim Aerts / BELGA

“Ernstige tip” levert niets op: politie hele dag in Rotselaar op zoek naar lichaam Nathalie Geijsbregts die 32 jaar geleden verdween

UpdateAan de Steenweg op Wezemaal in Rotselaar vond vandaag een grote zoektocht plaats van de Cel Vermiste Personen. Die kaderde in het onderzoek naar de verdwijning van Nathalie Geijsbregts, nu 32 jaar geleden. Er kwam een tip binnen die zodanig ernstig is dat men beslist heeft om opnieuw te zoeken, maar die tip leverde niets op. “Blij dat ze na al die jaren elke tip serieus nemen”, klinkt het bij de moeder van Nathalie.

  1. Kon de planning van de wegenwerken in Rotselaar beter? Dit is jullie mening

    Kon de planning van de wegenwer­ken in Rotselaar beter? Dit is jullie mening

    In Rotselaar zijn de voorbije drie jaar verschillende grote werven opgestart, die elk hun problemen kenden. De samenloop van die verschillende werven zetten het laatste jaar druk op de mobiliteit in de gemeente. Zo kan je niet via Zallaken rechtstreeks naar Betekom of via de Provinciebaan richting Werchter. Ook de spoorweg in Wezemaal geraak je niet meer over. Dat weerhoudt een vlotte doorstroming en zorgt bij sommigen voor frustraties. Maar wat denkt u? Wij vroegen uw mening en kregen heel wat reacties binnen.
    Rotselaar
  2. Veroordeelde Dimitri Gorris doet boekje open over stakingsregime in Leuven-Centraal: “Het gaat hier één van deze dagen nog ontploffen, let op mijn woorden”
    PREMIUM

    Veroordeel­de Dimitri Gorris doet boekje open over stakingsre­gime in Leu­ven-Cen­traal: “Het gaat hier één van deze dagen nog ontploffen, let op mijn woorden”

    Al zes weken lang houdt de cipiersstaking wegens overbevolking en een nijpend personeelstekort aan in Leuven-Centraal. Terwijl de onlust aan het piket hoog blijft, groeit ook binnen de gevangenismuren de frustratie. Een groep gedetineerden in Vleugel D bracht maandag zelfs de nacht door in openlucht. Dat zegt ook de voor moord veroordeelde Dimitri Gorris aan de telefoon. “Geen bezoek, geen lessen, geen activiteiten: je bent met mensen bezig, niet met beesten.” Bij gevangeniswezen begrijpen ze de frustraties, al benadrukken ze wel dat basisactiviteiten worden uitgevoerd.
    Leuven