BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

“Waarom toch, Eden?”: onze chef voetbal vindt het doodzonde dat “grootmeester” Hazard zijn schoenen aan de haak hangt

“Het siert Hazard enerzijds dat hij nu voor zijn gezin en z’n kinderen kiest bóven gratuit oliedollars te scheppen in de zandbak, maar het neemt niet weg dat ons voetbalhart bloedt. Dat er toch íets knaagt.” Ook onze chef voetbal Niels Poissonnier neemt afscheid van de profvoetballer Eden Hazard (32). “Van Eden werd je blij. Dankzij Eden ging je dromen. Maar door Eden ga je ook een beetje jammeren.”

23 reacties

  • Paul apers

    7 maanden geleden
    Maar met een Hazard op zijn beste niveau ook geen prijs gewonnen kwam net ietsje tekort op grote toernooien
  • Stephane Rotthier

    7 maanden geleden
    hopelijk bedenkt hij zich
  • Peter Van mol

    7 maanden geleden
    Had hij geleefd als een prof(meer getraind) dan hadden Messi en Ronaldo enkele gouden ballen minder gewonnen. Maar op het einde van de rit telt de bankrekening. En die is met 100 miljoen goed gevuld.
  • Ronny Popelier

    7 maanden geleden
    Dit is nu ook niet plots van Eden Hazard. zijn schoenen hangen al bijna 3 jaar aan de haak. Kwam volledig onvoorbereid en ongetraind toe op Real. Niet Eden maar wel zijn bankrekening werd er veel veel beter van maar het is hem volledig gegund. Het ga je verder zeker goed succes verder Eden.Het waren mooie voetbaljaren alleen jammer met een tegenvallende slot.
  • Patrick Braekeveldt

    7 maanden geleden
    Hij was al een tijdje geen voetballer meer ,wie vragende partij was weet ik niet maar het siert hem dat hij in onderling overleg zijn contract verbrak.