AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

ONZE OPINIE. “Je zou de beloofde F16's een kat in een zak kunnen noemen, maar diplomatiek heeft De Croo ons engagement te breed geëtaleerd”

“Wat Belgische creativiteit en de groenen als quantité négligeable en ons land wil alsnog F16's leveren aan Oekraïne. In 2025. En als de volgende regering dat beslist. Je zou de beloofde F16's een kat in een zak kunnen noemen, maar diplomatiek heeft De Croo ons engagement te breed geëtaleerd”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde.

21 reacties

  • eli bosch

    7 maanden geleden
    Er zijn gelukkig nog zekerheden in het leven. We weten dus dat de oorlog nog zeker twee jaar zal duren tot 2025. Er moet nogal geld te verdienen zijn met oorlog voeren aangezien ze al twee jaar vooruit wapens beloven in plaats van over vrede spreken.
  • Filip Pletinckx

    7 maanden geleden
    Deze De Croo flikt niet alleen de Belgen, hij flikt zijn regering en bij deze ook Zelensky. Hij doet dat zonder blozen, alsof hij het echt meent, zoals de beste acteurs. En dat laatste zou Zelensky toch geweten moeten hebben... Met een kat in de zak naar huis.
  • Frans Desmet

    7 maanden geleden
    Wat kan men nu meer verwachten van deze regering dan bluffen . Wat maken ze ons al jaren wijs waar niks van klopt . Voor de gewone burger kost het altijd maar geld en we krijgen niets in de plaats.
  • Patrick Verbruggen

    7 maanden geleden
    geen geld meer geven dat we niet hebben aub
  • Johny matheeuwsens

    7 maanden geleden
    De wapenleveringen rekken de oorlog, zorgen voor steeds meer schade en doden. Het resultaat dat het Westen wil, zal het niet krijgen. Rusland zal uiteindelijk meer nemen dan het eerst wilde. De enige winnaars zijn de wapenhandelaars wereldwijd, de verliezers zijn de gewone mensen.