© rr

Hanne verliest unieke verlovings- en trouwring in Kermt: “Symboliseert onze liefde die alles overwonnen heeft”

Hasselt -

De paniek staat te lezen in de ogen van Hanne Raes (33) die voor de liefde vanuit Gent naar Lommel verhuisde. Want daar woont haar verloofde, Jasper Haveneers (28). Zes weken geleden ging hij op de knieën voor Hanne, met een heel mooie ring. Maar die is Hanne sinds deze week kwijt.

Dirk Jacobs

“Het was zo mooi, Jasper heeft echt alles uit de kast gehaald”, vertelt Hanne. “Hij weet dat ik graag antieke dingen zie en hij heeft de prachtige ring gekocht op een veiling in Taiwan. Ik was compleet overdonderd. Ik ken Jasper al langer als de allerliefste man op de wereld maar dit keer vond zelfs ik dat hij wat overdreef. Maar ik was super blij en heb de ring, een smaragd omgeven met diamanten en saffieren, met alle zorg gedragen. Het is het allermooiste cadeau dat ik ooit gekregen heb.”

Ondersteboven

En toch geraakte de ring zoek. “Ik begrijp er niks van. We wonen in Lommel, maar ik werk in Hasselt bij uitzendkantoor Accent. Vanuit ons kantoor bezocht ik een klant in Kermt. Ik heb daarna nog op de computer zitten tikken en ik had de ring vast en zeker nog om. Maar toen ik terugkeerde naar kantoor, was ik hem plots kwijt. Ik heb de hele parking afgezocht, mijn kleding en de auto vijf keren ondersteboven gezet, zonder resultaat. We zijn nog verschillende keren teruggekeerd om in de buurt te zoeken, zonder resultaat. Onze klant ben ik super dankbaar, ook zij zoeken volop mee. De politie van Hasselt kijkt ook uit naar de ring. Voorlopig zonder enig resultaat.”

“Ik was super blij en heb de ring, een smaragd omgeven met diamanten en saffieren, met alle zorg gedragen”, zegt Hanne.© rr

Juni

Het koppel trouwt volgend jaar in juni. “Dat staat vast. Maar met of zonder de ring? Jasper probeert me te troosten en zegt ‘och, het is maar een ring’, maar voor mij betekent het zoveel meer. Het symboliseert onze langeafstandsliefde die alles overwonnen heeft. We hebben twee jaar gependeld tussen Gent en Limburg. Ik vind de ring zo mooi, dat ik gewoon geen andere wil dragen. Dit moest mijn verlovingsring en trouwring tegelijk worden. Als we hem ooit terugvinden. Ik wil gewoon niet nadenken over iets anders. Laten we hopen dat iemand ons de ring ooit kan terugbezorgen. Dat zou een wonder zijn.”

© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer