© Shutterstock

Zo verwijder je nagellak zonder knoeien

Lieflijk blauw of pittig oranje: deze zomer zien we opnieuw de gekste kleurtjes opduiken als het gaat om nagellak. Maar de medaille heeft ook een keerzijde: die fleurige tinten laten zich niet zomaar verwijderen.

lla

Probeer je ook wanhopig dat laatste restje rood of zwart van je nagels te krijgen terwijl de vieze watten zich naast je opstapelen? Vergeet vlekkerige nagels en hardnekkige strepen want de Nederlandse website Fashion Chick komt op de proppen met (een tijdrovend) trucje.

Neem enkele wattenschijfjes, nagellak remover en aluminiumfolie. Scheur de watten in kleinere stukjes tot je er tien hebt. Doe hetzelfde met de aluminiumfolie. Besprenkel de stukjes watten overvloedig met nagellak remover en plaats ze een voor een op je nagels. Vouw zorgvuldig de aluminiumfolie eromheen en laat een minuutje zitten. Duw zachtjes op de nagel en haal de watten en folie er in één beweging af. Het resultaat? Geen nare restjes of vlekken meer op je nagels. Het enige wat je nu nog moet doen, is een nieuw kleurtje kiezen dat past bij dat zomerse jurkje.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer