“Twee filets pur to go”: Diana Ross eet na Sportpaleis-optreden uit voorzorg in auto na aanslag in Brussel

Na een optreden van formaat hebben ook de grootste artiesten wel eens honger. Ook Diana Ross, die dinsdagavond met haar The music legacy tour, op het podium van het Sportpaleis stond. Daarom bestelde ze na afloop van het concert filet pur bij het Antwerpse vleesrestaurant Filet D’Anvers. To go, weliswaar, want na de terroristische aanslag in Brussel maandagavond nam de zangeres het zekere voor het onzekere en vertrok ze na haar optreden meteen naar haar volgende bestemming.

ls

“Na het concert bestelde de entourage van Diana Ross twee filets pur, om mee te nemen”, vertelt Filet D’Anvers-zaakvoerder Steve Vancauwenberghe. Na de aanslag in Brussel wilde ze liever geen risico’s nemen door op restaurant te gaan. “Een foto met Diana hebben we dus helaas niet, maar onze chef is toch trots dat hij voor zo’n wereldster heeft kunnen koken.”

“Er is ons verteld dat ze de steaks onderweg naar de luchthaven in de auto zou opeten”, zegt Steve nog. “Niet ideaal natuurlijk, maar gezien de omstandigheden wel begrijpelijk.”

LEES OOK. RECENSIE. Diana Ross in Sportpaleis: een jong veulen van 79 met zin om te swingen ****

LEES OOK. Bompa Scheut is er al lang niet meer, maar zijn paardenvlees is nog niet vergeten bij restaurant Filet d’Anvers

LEES OOK. Deze Antwerpenaar ziet dinsdag eindelijk Diana Ross: “Ik ga al haar bewegingen bestuderen, dat doe ik al tien jaar”

Chef-kok Eric Storms en zaakvoerder Steve Vancauwenberghe© Jan Van de Perre

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER