Adele: “Gestopt met drinken omdat ik op randje van alcoholisme stond”

Adele is gestopt met drinken, naar eigen zeggen omdat ze “op het randje van alcoholisme stond”. Dat heeft de Britse zangeres gezegd tijdens een optreden in Las Vegas.

jvh
Bron: The Guardian

“Ik ben drie en een halve maand geleden gestopt met drinken”, aldus Adele (35) op het podium van het Caesar’s Palace-casino. “Dat is saai. Ok, ik stond in mijn twintiger jaren vaak op de rand van alcholisme, maar ik mis het zo hard.” Waarna ze zich tot een fan richtte: “Geniet van je whisky. Ik ben heel, heel jaloers.”

Adele biechtte vorig jaar in een interview al op dat ze meteen na het begin van de coronalockdown naar de winkel liep om roséwijn te kopen. Tijdens de lockdown begon ze naar eigen zeggen ook “vroeger en vroeger op de dag te drinken”. “Ik heb altijd een nauwe band gehad met alcohol. Ik ben altijd heel gefascineerd geweest door alcohol. Het is wat mijn vader (die ook kampte met een alcoholverslaving, red.) van me weghield. Maar dan wilde ik weten wat daar zo geweldig aan was.” De vader van Adele overleed in mei 2021.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer