An Lemmens in een van haar ontwerpen© LolaLiza

An Lemmens ontwerpt collectie homewear voor LolaLiza

De Vlaamse presentatrice An Lemmens heeft een nieuwe collectie ontworpen voor modeketen LolaLiza. Dat is niet de eerste keer, maar met een ode aan homewear gooit ze het wel over een andere boeg. De lijn bestaat uit een reeks knuffelzachte stuks en is uiterst geschikt om in te cocoonen.

Hanne Vandenweghe

Haardvuur aan, favoriete serie op, dekentje paraat en een knusse outfit die gezelligheid compleet maakt. Met dat scenario in het achterhoofd ontwierp An Lemmens haar vijfde lijn voor de Belgische modeketen.

De nieuwe collectie omarmt cosywear en legt de focus op tot rust komen. Zowel het kleurenpalet — gebroken wit, beige, neutrale schakeringen en mild koraal — als de gebruikte materialen zijn zacht.

LEES OOK:

Omdat comfort thuis heel wenselijk is, ontwierp Lemmens broeken met een elastiek die zich aanpassen aan je houding. Of je nu in de zetel hangt of zit … Oversized poncho’s, fluffy truien en fluwelen designs vervolledigen de collectie.

Het enige motiefje in de lijn is dat van een paard, een knipoog naar het huisdier van Lemmens. “Voor mij is de tijd die ik spendeer met mijn gezin en huisdieren heilig. Ik heb zelf een IJslands paard en wanneer wij samen buiten zijn, heb ik even niets anders aan mijn hoofd. Daarom wou ik hem op een subtiele manier verwerken in deze collectie.”

De collectie is vanaf 26 oktober verkrijgbaar bij geselecteerde winkels en online. Prijzen variëren tussen 17,99 en 69,99 euro. Alle items zijn vegan en gemaakt met respect voor mens en natuur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer