© Getty / Instagram

Binnenkijken in de miljoenenvilla van ‘Euphoria’-ster Hunter Schafer

De Amerikaanse actrice en model Hunter Schafer, vooral bekend van haar rol in Euphoria, heeft een stulpje gekocht in de chique Brentwood-wijk in Los Angeles. De modernistische woonst, in 1950 ontworpen door meesterarchitect A. Quincy Jones, kostte haar 3,9 miljoen dollar.

Hanne Vandenweghe

Voor die prijs krijgt Schafer heel wat luxe in de plaats, verspreid over 2.100 vierkante meter. De villa ligt aan een semiprivate weg en is enkel toegankelijk via een lange oprit. Binnen zijn er drie slaapkamers en vier badkamers. Bijna elke ruimte heeft grote raampartijen waardoor het hele huis in het licht baadt. Enkele kamers bieden zelfs toegang tot een gezellige patio.

Verder is het pand een kind van zijn tijd, en zit het vol modernistische details uit het midden van de vorig eeuw. Een van de hoogtepunten? De vintage apparaten in de keuken. De open woonkamer is rond een gigantische blokhaard gebouwd en in diezelfde ruimte zijn ook een eet- en studeerdkamer ondergebracht. In de dichtbegroeide tuin kan Schafer dan weer tot rust komen in haar hottub. En haar auto? Die kan sinds de grondige renovatie in 2022 in de carport met metalen dak.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer