Kroonprinses Elisabeth viert 22e verjaardag met 2 nieuwe foto's

Kroonprinses Elisabeth is vandaag 22. Om die verjaardag te vieren, heeft het Paleis twee nieuwe foto's van het oudste kind van koning Filip en koningin Mathilde vrijgegeven.

Twee verticale foto's van een lachende Elisabeth, rechtop in een salon met een opvallend gouden kunstwerk in de achtergrond: dat heeft het Paleis vrijgegeven naar aanleiding van de 22e verjaardag van de kroonprinses. Op 25 oktober 2001 is ze geboren als oudste kind van (toen nog) kroonprins Filip en prinses Mathilde.

Foto Bas Bogaerts

De foto's zijn vorige maand gemaakt in het kasteel van Laken, de woonplaats van de prinses en haar familie. Ze draagt een donkerblauwe broek met een opvallend mouwloos bovenstuk in dezelfde kleur. De decolleté is gemaakt van een doorzichtig gaas met daarop borduursel van bloemen ingelegd met steentjes.

Foto Bas Bogaerts

Elisabeth studeert geschiedenis en politiek aan het Lincoln College in Oxford in het Verenigd Koninkrijk. Eerder volgde ze les aan het Atlantic College in Wales. Ze studeerde ook een jaar aan de Koninklijke Militaire School in België. 

Meest gelezen