© Angela Mazzoni

© Angela Mazzoni

© Angela Mazzoni

© Angela Mazzoni

© Angela Mazzoni

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Bewoners WZC Prinsenpark op bedevaart naar Scherpenheuvel

Genk -

De bewoners van WZC Prinsenpark in Genk maakten een speciale uitstap naar Scherpenheuvel. Ze bezochten de indrukwekkende basiliek, woonden een mis bij, staken kaarsjes aan en genoten van een smakelijke maaltijd.

Angela Mazzoni

De ochtend begon met enthousiaste bewoners die aan boord gingen van een bus voor een gezellige rit naar Scherpenheuvel. Ze begonnen hun dag door een wandeling langs de sfeervolle lokale kraampjes. Hier konden ze ook souvenirs kopen. Na het verkennen van de kraampjes was het tijd voor een welverdiende pauze, waarbij de bewoners zich tegoed deden aan een heerlijke maaltijd en verfrissende drankjes in een lokaal restaurant.

Vervolgens ging de groep naar de beroemde basiliek van Scherpenheuvel. Hier staken de bewoners kaarsjes aan. De dag bereikte zijn hoogtepunt toen de bewoners de basiliek binnengingen en een misviering bijwoonden. Deze bedevaart naar Scherpenheuvel zal ongetwijfeld een blijvende herinnering vormen voor de bewoners van WZC Prinsenpark, en velen kijken al uit naar toekomstige uitstapjes en avonturen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer