Nieuwe spaarformule van MeDirect geeft kleine spaarders een rente van 2,8 procent

De internetbank MeDirect lanceert een nieuwe spaarrekening. Die zal netto 2,8 procent in het laatje brengen. Op dit moment brengt er geen enkel spaarboekje voor de kleine spaarder meer geld in het laatje.

Waarom is dit belangrijk?

Het was eventjes behoorlijk stil op de spaarmarkt, maar nu lijkt er toch opnieuw een strijd om de spaarder aan de gang te zijn. Zo hebben drie van de vier grootbanken onlangs hogere spaartarieven aangekondigd. Door de hogere ECB-rente - die nu 4 procent bedraagt - hebben ze meer financiële ruimte om hun spaarders iets extra te geven.

In het nieuws: MeDirect lanceert op 2 november een nieuw spaarboekje, genaamd Essential Sparen. Die formule gaat gepaard met een basisrente van 2 procent, en een getrouwheidspremie van 0,8 procent.

Meest lucratieve formule voor de kleine spaarder

Details: Essential Sparen is voor iedereen beschikbaar.

  • Sparen kan vanaf 1 euro. Het is weliswaar niet mogelijk om meer dan 25.000 euro op die rekening te parkeren. De formule van MeDirect is dan ook perfect op maat van de kleine spaarder
Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Lees nu 3 artikels gratis per maand!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer