Kim Kardashian krijgt kritiek voor haar halloweendecoratie: “Ziek vertoon van rijkdom”

Kim Kardashian postte heel fier een video van haar halloweendecoraties op Instagram. Maar daar is niet iedereen tevreden over. Van “ongevoelig” tot “ongemakkelijk om naar te kijken”, de video kreeg al heel wat kritiek.

lto

Het griezelseizoen is aangebroken en dat zullen de fans van Kim Kardashian geweten hebben. De realityster postte zondag een video waarin ze haar halloweendecoratie showt. En daar heeft ze - of toch haar personeel - zonder twijfel veel tijd in gestoken. In de tuin liggen half begraven handen, hier en daar is een muur van schedels en skeletten te zien en op tafel liggen bloederige ledematen.

Maar het filmpje kreeg niet de gehoopte reacties. Critici noemden Kim en haar decoraties “zo ver van de realiteit” en een “ziek vertoon van rijkdom”. Verschillende mensen verwezen namelijk naar de oorlog tussen Hamas en Israël. “Dit is zo verschikkelijk zinloos om niet te zeggen smakeloos gezien de werkelijke horror die op dit moment in de wereld plaatsvindt”, schrijft iemand.

“Jullie zijn te ver gegaan. Het is ongemakkelijk om naar te kijken”, schrijft een ander. “Het gebrek aan bewustzijn en medeleven is verbijsterend”, klinkt het nog. Anderzijds probeerden fans haar ook te verdedigen door critici erop te wijzen dat Kim haar geld mag uitgeven hoe ze wil. “Ik begrijp niet waarom mensen zo boos zijn op haar omdat ze geld heeft. Wat ze ermee doet is haar zaak”, klinkt het onder andere.

Kim schakelde door alle commentaar eerst de reacties bij de video uit, maar de beelden zijn nu ook van Instagram verdwenen. De video werd echter al opgepikt door websites zoals TMZ en Daily Mail, en wordt ook nog lustig gedeeld via Tiktok en andere socialemediaplatformen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer