Een jaar na het losbreken van de zaak-Solvay en de VUB klacht indiende, zijn de studenten nog steeds niet verhoord.
Volledig scherm
PREMIUM
Een jaar na het losbreken van de zaak-Solvay en de VUB klacht indiende, zijn de studenten nog steeds niet verhoord. © Facebook / Photo News

1 jaar na 2 mogelijke verkrachtingen en de klacht tegen de ‘Brusselse Reuzegom’ zijn studenten nog steeds niet verhoord: “Dit zou niet mogen, dit is niet normaal”

Een jaar geleden werden ze de ‘Brusselse Reuzegom’ genoemd en waren ze verdacht van twee mogelijke verkrachtingen. Maar sindsdien blijft het bizar genoeg stil: de studenten van de studentenkring Solvay zijn nog steeds niet verhoord in de zaak, hoewel het “feiten zijn waarvoor je normaal bij wijze van spreken uit je bed gelicht wordt”. Hoe komt dat? Ligt het dossier in een Brusselse kast stof te vergaren? “Mijn cliënt kijkt dagelijks in zijn brievenbus, in de hoop een uitnodiging van de politie te vinden.”

12 reacties

  • Mario Roman

    6 maanden geleden
    Nog maar eens bewezen dat het Brusselse justitie een grote puinhoop is zonder weerga. Hoe rijker je bent, hoe meer je uw kunt permiteren zonder er voor gestraft te worden.
  • Argus Vercauteren

    6 maanden geleden
    Het lijkt er steeds meer op dat daders meer rechten hebben dan slachtoffers. Een dader die goed bemiddeld is, heeft een streepje voor (extra mogelijkheden voor bijkomende onderzoeken: experten inschakelen). Een mensenleven lijkt ook niet veel waard te zijn. Misdrijven tegen het bezit worden ook strenger bestraft dan misdrijven tegen personen. Zelfs (snelheids)overtredingen worden strenger bestraft (hoeveel geld hebben nabestaanden/slachtoffers van zaak Sanda Dia gekregen)?
  • tim van gompel

    6 maanden geleden
    Erg voor de slachtoffers. Justitie een grote puinhoop. Straffeloosheid heerst.
  • Mario Van Berendrecht

    6 maanden geleden
    Weer een staaltje klasse justitie, de Vlaamse elite blijft uit de wind gezet worden
  • Pat Tms

    6 maanden geleden
    Waarschijnlijk "een magistraat" die de documenten ergens in een lade "vergeten" heeft...