© X

VIDEO. Huilende Fabio Silva (ex-Anderlecht) ontroostbaar nadat hij in 97e minuut penalty veroorzaakt

Fabio Silva, die in de eerste helft van vorig seizoen nog bij Anderlecht speelde, heeft niet de prettigste avond uit z’n leven beleefd. De spits van Wolverhampton veroorzaakte in 97e minuut een penalty, waardoor Sheffield United toch nog met de drie punten ging lopen. Fabio Silva was tot tranen toe bewogen.

Maxime Caeyman

Nadat Cameron Archer in de 72e minuut de 1-0 had gemaakt, leek Sheffield United lange tijd op weg naar de drie punten, tot Jean-Ricner Bellegarde in de 89e minuut gelijkmaakte. De wedstrijd leek zo op een gelijkspel uit te draaien, tot invaller Fabio Silva in zevende minuut van de extra tijd een (discutabele) penaltyfout beging. Oliver Norwood trapte de bal binnen, Fabio Silva kon zijn tranen niet bedwingen.