Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Filip Dewinter zegt dat het persoonlijk is geworden tussen hem en Bart De Wever: “Als hij niet wil horen, zal hij moeten voelen”

Vlaams Belang-kopstuk Filip De Winter haalt in een interview met weekblad ‘Humo’ opnieuw fel uit naar vreemdelingen, de VRT en N-VA-voorzitter Bart De Wever. Op zijn lijst is er geen plek voor moslims, de openbare omroep moet stoppen met te fungeren “als propagandakanaal van de multiculturaliteit en het wokisme”, en voor De Wever heeft hij een duidelijke waarschuwing. “Als Bart niet wil horen, zal hij moeten voelen.”

93 reacties

  • Hector Baget

    6 maanden geleden
    walter heylen, dat is het voordeel van in de oppositie te zitten. Van zodra je deelneemt aan de macht moet je oppassen wat je zegt en water bij de wijn doen.
  • Francine De Kin

    6 maanden geleden
    Groot gelijk Filip!
  • Peter Vermeulen

    6 maanden geleden
    De Wever heeft op alles en iedereen kritiek, maar zelf doet hij niks.
  • Jo Peeters

    6 maanden geleden
    NVA heeft zich in het begin van hun bestaan geprofileerd als de partij die Vlaanderen onafhankelijk wilde maken. Daar hoor ik nu niets meer over. Dus voor mij hoeft die partij niet meer. Als NVA zich geloofwaardig wil opstellen tegenover zijn kiezer zouden ze moeten fusioneren met Open VLD. Nu moet ik zeggen dat de V van VLD ook een grote leugen is. Als die echt de V waardig waren zouden ze nooit in Vivaldi gestapt zijn.
  • Evan De Jongh

    6 maanden geleden
    Denk niet dat VRT meer woke is dan andere zenders. Bovendien is dit een mode woord waar Bart De Wever mee gescoord heeft dus probeert De Winter dit nu ook. Ik heb er niks op tegen dat Vlaams Belang eens mee bestuurt maar ik zou graag eens horen van hen wat de oplossingen zijn voor de problemen hier. Ik hoor altijd geroep en commentaar op anderen, wat NVA ook doet, maar geef eens concrete voorstellen zodat mensen weten waarop ze stemmen. Enkel stemmen op degene die het luidst roept helpt niet.