Moeder en zoon vermoord teruggevonden in villa in Denderhoutem

In een villa in het Oost-Vlaamse Denderhoutem, een deelgemeente van Haaltert, zijn zaterdag de lichamen van twee personen, een moeder en haar zoon, aangetroffen. De twee werden vermoord. De vermoedelijke dader, de plusvader van het nieuwsamengestelde gezin, zou op de vlucht zijn.

CBH

De lichamen werden aangetroffen in een woning in de straat Borrekent in Denderhoutem. Het parket spreekt van twee verdachte overlijdens en is een onderzoek gestart. Een wetsdokter, het labo en het afstappingsteam van de federale gerechtelijke politie kwamen ter plaatse.

Ondertussen wordt duidelijk dat het om dubbele moord gaat. Slachtoffers zijn de moeder en haar meerderjarige zoon die in de villa wonen, zij werden met geweld om het leven gebracht. De vermoedelijke dader, naar verluidt de pluspapa, zou gevlucht zijn. Naar zijn grijze Mercedes wordt nog gezocht. Wanneer beide slachtoffers overleden zijn, is nog niet bekend. Wat wel duidelijk is, is dat toen de buren rond 17 uur thuis kwamen, de straat vol politiewagens stond. Meteen was het duidelijk dat er iets ernstigs aan de hand was.

© cbh

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen